sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Pakkauspuuhia


Matkani kohti Nijmegeniä alkaa huomenna - tosin ensimmäinen etappi ei vielä ole kovin vieras, menen nimittäin ensin viikoksi vanhempieni luokse Imatralle. Imatralle lähtö tarkoittaa kuitenkin sitä, että reissukamppeet on pakattava tänään, jotta voin viikon päästä lähteä suoraan Imatralta Helsinki-Vantaan lentokentälle. Ja pakkaaminen on HANKALAA. Onneksi olin ennakoinut lähtöpaniikkia ja kirjoitellut etukäteen listaa vaatteista, jotka otan mukaan. Erityisen vaikeaa pakkaamisesta tekee Hollannin ilmasto, joka näyttäisi vaihtelevan melko nopeasti ja tällä hetkellä sää näyttäisi jopa melko kylmältä.

Lähtö ei kuitenkaan jännitä niin paljon kuin se voisi, sillä minulla on supermainio vastaanotto Nijmegenissä: Tapasin viime viikolla Jyväskylään  vaihtoon tulleen Nijmegeniläisen tytön, Simonen, ja sain hyviä vinkkejä tulevan asuinkaupunkini suhteen. Parasta kuitenkin oli, että Simonen Nijmegenissä asuva veli ja tämän tyttöystävä lupasivat majoittaa minut ensimmäisen viikon ajaksi! Olisin myös päässyt heidän vanhempiensa luokse asumaan, mutta veljen asunnon parempi sijainti keskustassa houkutteli enemmän. Kävipä siis tuuri :)

Nyt on kuitenkin jatkettava pakkaamista ja siivoamista, jotta huomenna voin nauttia rauhassa viimeisestä päivästäni aurinkoisessa Jyväskylässä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti